11 Palapes terima anugerah - sinar harian, nur farhana abdul manan (2010)
Seramai 11 pegawai kadet Pasukan Latihan Pegawai Simpanan(Palapes)Universiti Putra Malaysia(UPM)dianugeahkan kadet terbaik kategori masing-masing daripada Tuanku Canselor Universiti Putra Malaysia(UPM),sultan Sharifuddin Idris Shah pada Majlis Santapan Malam Rejimental 2010 baru-baru ini.