Sedia habuan lumayan - sinar harian , (2010)
Kolej Enam Belas,Universiti Putra Malaysia(UPM)dengan kerjasama Tasik Idaman Event Sdn Bhd akan menganjurkan Pertandingan Memancing Terbuka UPM bertempat di Bukit Ekspo Taman Pertanian Universiti UPM pada 25 julai.