Karnival pupuk kesedaran guna barangan tempatan - berita harian , (2010)
Dalam usaha memupuk kesedaran generasi muda mengenai barangan keluaran tempatan,Pertubuhan Belia Glokal Wilayah Persekutuan (PBGWP)mengadakan Karnival Kempen Kuasa Pengguna 2010 di lima institusi pengajian tinggi(IPT) sekitar Lembah Klang pada setiap hujung minggu dari 10 julai lalu hingga 8 ogos ini.