No. Kontrak : UNIMAS/05/PKP/2015 (10), Perkara :TENDER: UNIMAS/T(8)/2015(3) Khidmat Kebersihan Untuk Zon 2 Dan Zon 6 Di Universiti Malaysia Sarawak (UNIMAS), Kota Samarahan - Universiti Malaysia Sarawak (Universiti Malaysia Sarawak (UNIMAS), 2015)
Perkara :TENDER: UNIMAS/T(8)/2015(3) Khidmat Kebersihan Untuk Zon 2 Dan Zon 6 Di Universiti Malaysia Sarawak (UNIMAS), Kota Samarahan