Faculty Engineering's Permanent Campus 2003. - Universiti Malaysia Sarawak, Faculty of Engineering (Universiti Malaysia Sarawak, (UNIMAS), 2003)
Gambar Lawatan oleh Dekan dan Staf Fakulti Kejuruteraan untuk meninjau perkembangan pembangunan Bangunan Fakulti Kejuruteraan di Kampus Tetap pada tahan 2003