Faculty Engineering student sivil lab activity, 2002 - Universiti Malaysia Sarawak, Faculty of Engineering (Universiti Malaysia Sarawak (UNIMAS), 2002)
Pelajar-Pelajar jurusan Sivil Fakulti Kejuruteraan sedang membuat latihan di makmal. Ini merupakan salah satu aktiviti untuk pelajar-pelajar dalam program yang diambil.