Majlis Konvokesyen Komag 2002 - Universiti Malaysia Sarawak, Faculty of Engineering (Universiti Malaysia Sarawak, (UNIMAS), 2002)
Majlis Konvokesyen Pelajar-pelajar KOMAG telah diadakan di Bilik Mesyuarat Canselori Kampus Timur pada 5/7/2002. Majlis tersebut telah disempurnakan oleh Naib Canselor UNIMAS YBhg Prof. Datuk Dr. Abdul Rashid Abdullah.