Lawatan Pemeriksa Luar Prof Datuk Dr Mizan Adiliah - Faculty of Cognitive Science and Human Development, Jabatan Kaunseling (-, 2015)
Lawatan bertujuan berbincang dengan terperinci perkembangan Program Kaunseling dan ruang untuk penambaikan