Lawatan Panel Penasihat Industri Program Kaunseling UNIMAS - Faculty of Cognitive Science and Human Development, Jabatan Kaunseling (-, 2015)
Sesi lawatan dan perbincangan antara Panel Penasihat Industri Program Kaunseling UNIMAS telah dijalankan pada 25 Mei 2015. Perbincangan telah dihadiri oleh Dekan dan Pengurusan FSKPM dan juga ahli Jabatan Kaunseling bertempat di Bilik Mesyuarat Utama, FSKPM. Jabatan Kaunseling UNIMAS sangat berbesar hati menerima lawatan Penasihat Industri iaitu Tuan Haji Hairol Kamal bin Haji Ab Rahman, Ketua Unit Psikologi Kaunseling, Hospital Rehabilitasi Cheras, Kuala Lumpur dan Puan Safura Ahmad Sharkawi, Ketua Unit Khidmat Nasihat dan Kaunseling, Jabatan Agama Islam Sarawak.