Retreat Jabatan Kaunseling-Internship - Faculty of Cognitive Science and Human Development, Jabatan Kaunseling (-, 2005)
Retreat Jabatan Kaunseling - Internship Jabatan Kaunseling telah mengadakan retreat khas untuk membincangkan Panduan Internship bagi Program Sarjana Muda Kaunseling. Perbincangan ini meliputi pelbagai aspek seperti jumlah jam kredit, kehendak lembaga kaunselor, peranan penyelia, peranan penyelaras agensi dan lain-lain. Secara umumnya, panduan Internship sebenarnya telah sedia ada untuk kohort pelajar kaunseling yang lepas, namun perbincangan ini dijalankan untuk memurnikan lagi panduan tersebut.