Centre for ICT Services Standard Operating Procedure Manual - Maclean, Patrick Sibat (Universiti Malaysia Sarawak, 2015)
Dokumen ini adalah rujukan utama yang boleh membantu PKTMK untuk berfungsi dengan cekap dan berkesan serta meningkatkan produktiviti. Standard Operating Procedure (SOP) mendokumentasikan secara sistematik susunan tatacara kerja.