Majlis Penghargaan Projek Keceriaan 24 hour Learning Facility, Street Art di ruang Lobi dan luar bangunan PKMA & Projek Umbrella Tree - Universiti Malaysia Sarawak, Centre for Academic Information Services (Centre for Academic Information Services, 2015)
Majlis Penghargaan Projek Keceriaan 24 hour Learning Facility, Street Art di ruang Lobi dan luar bangunan PKMA & Projek Umbrella Tree telah diadakan pada 12 Jun 2015 bagi pelajar, Fakulti Seni Gunaan dan Kreatif di bawah bimbingan En Shaik Azahar Shaik Hussain. 390 orang pelajar Fakulti Seni Gunaan dan Kreatif yang telah menjayakan Projek Keceriaan 24 hour Learning Facility, Street Art di luar bangunan iaitu laluan dari FSGK ke Bilik 24 dan di ruang lobi PKMA & Umbrella Tree untuk PKMA. 5 buah Umbrella Tree telah diserahkan kepada pihak PKMA dan ditempatkan di luar pintu masuk utama PKMA bagi membantu menangani masalah kekurangan tempat penyimpanan payung terutama apabila hujan. Sebagai penghargaan kepada usaha dan sumbangan pelajar yang terlibat dengan Projek Keceriaan dan Projek Umbrella Tree ini, pihak PKMA telah menyampaikan sijil penghargaan sebagai tanda terima kasih.