Taklimat Intergreti Nasional 05 Julai 2007 - Universiti Malaysia Sarawak, Centre for Academic Information Services (Centre for Academic Information Services, 2007)
Taklimat ini diadakan pada 5 Julai 2007 di PKMA oleh Bahagian Hal Ehwal Pelajar.