Pertandingan Mewarna & Pakaian Beragam, 13 Ogos 2008 - Universiti Malaysia Sarawak, Centre for Academic Information Services (Centre for Academic Information Services, 2008)
Pertandingan ini diadakan pada 13 Ogos 2008 bertempat di PKMA dan disertai oleh pelajar TADIKA UNIMAS.