Pertandingan Mewarna Tadika UNIMAS Anjuran Kelab PKMA, 26 Mei 2010. - Universiti Malaysia Sarawak, Centre for Academic Information Services (Centre for Academic Information Services, 2010)
Pertandingan Mewarna Tadika Unimas ini diadakan pada 26 Mei 2010 anjuran daripada Kelab PKMA.