Majlis Randau PKMA, 31 Oktober 2008 - Universiti Malaysia Sarawak, Centre for Academic Information Services (Centre for Academic Information Services, 2008)
Majlis Randau pkma 2008 ini diadakan pada 31 Oktober 2008 bertempat di Auditorium PKMA.