Bengkel Staf Sokongan Merealisasikan Visi PKMA, 22 June 2009 - Universiti Malaysia Sarawak, Centre for Academic Information Services (Centre for Academic Information Services, 2009)
Bengkel Staf Sokongan Merialisasikan Visi PKMA ini diadakan pada 22 Jun 2009 bertempat di Auditorium PKMA dan dihadiri oleh staf sokongan PKMA.