Deklamasi puisi dan berpantun, 15 Ogos 2008 - Universiti Malaysia Sarawak, Centre for Academic Information Services (Centre for Academic Information Services, 2008)
Deklamasi puisi dan berpantun anjuran PKMA bersempena dengan Konvokesyen Unimas 2008, bertempat di PKMA dan diadakan pada 15 Ogos 2008