Lawatan Dari Pustaka Kelantan, 26 Mei 2010 - Universiti Malaysia Sarawak, Centre for Academic Information Services (Centre for Academic Information Services, 2010)
PKMA menerima lawatan sambil belajar dari Pustaka Kelantan pada 26 Mei 2010.