Bengkel Metadata Dublin Core, 03-04 Julai 2008 - Universiti Malaysia Sarawak, Centre for Academic Information Services (Centre for Academic Information Services, 2008)
Bengkel Metadata Dublin Core ini diadakan pada 3 sehingga 4 Julai 2008 bertempat di Bilik Mesyuarat Tingkat 3.