Video Conference on Symposia, 10 Jun 2010 - Universiti Malaysia Sarawak, Centre for Academic Information Services (Centre for Academic Information Services, 2010)
Video conferencing mengenai Symposia ini diadakan pada 10 Jun 2010 bertempat di Bilik Conference PKMA.