SILC, 12-14 Julai 2007 - Universiti Malaysia Sarawak, Centre for Academic Information Services (Centre for Academic Information Services, 2007)
Pelancaran International Library Conference Sarawak 2007 oleh YB. Datuk Patinggi Tan Sri Dr. George Chan Hong Nam. Majlis conference ini berlangsung pada 12-14 Julai 2007 bertempat di Crowne Plaza Riverside Kuching.