Lawatan pelajar Pra Universiti, 25 Mei 2010 - Universiti Malaysia Sarawak, Centre for Academic Information Services (Centre for Academic Information Services, 2010)
Lawatan daripada pelajar Pusat Pengajian Pra-Universiti yang diadakan pada 25 Mei 2010. Bertujuan untuk mendedahkan perkhidmatan dan kemudahan yang disediakan di PKMA untuk kegunaan pelajar dalam pengajaran, pembelajaran dan penyelidikan.