Pelantikan sebagai Penyelidik bersekutu bagi kajian isu dan cabaran Hubungan antara penganut agama di sabah dan sarawak. - Fatahyah, Yahya (Universiti Malaysia Sarawak, UNIMAS, 2014)
surat lantikan yang dikeluarkan oleh Fakulti Ekologi Manusia,UPM bagi lantikan penyelidik sebagai Penyelidik bersekutu bagi kajian isu dan cabaran Hubungan antara penganut agama di sabah dan sarawak.