Pekeliling Pentadbiran Bil 3/ 2015 : Pemakluman kenaikan pangkat pegawai kumpulan akademik dan bukan akademik - Universiti Malaysia Sarawak, Pejabat Pendaftar (Universiti Malaysia Sarawak, UNIMAS, 2015)
Pekeliling ini bertujuan untuk memaklumkan kepada pengetahuan semua staf mengenai Kenaikan Pangkat Pegawai Kumpulan Akademik dan Bukan Akademik selaras dengan keputusan Jawatankuasa Pemilih dan Kelulusan serta perakuan Mesyuarat Jawatankuasa Sumber Manusia dan Mesyuarat Lembaga Pengarah Universiti (bagi jawatan Profesor).