Pekeliling Pentadbiran Bil 2/ 2015 : Perubahan Nama Pusat Kecemerlangan kepada Pusat Penyelidikan - Universiti Malaysia Sarawak, Pejabat Pendaftar (Universiti Malaysia Sarawak, UNIMAS, 2015)
Pekeliling ini adalah bertujuan untuk member makluman kepada seluruh staf Universiti Malaysia Sarawak (UNIMAS) mengenai perubahan nama Pusat Kecemerlangan kepada Pusat Penyelidikan.