Pekeliling Bendahari Bil.2/ 2015 : Pindaan Peraturan Kewangan dan Perakaunan UNIMAS(PKPU) Bagi Kemudahan dan Bayaran Sewa Hotel Kerana Menjalankan Tugas Rasmi - Universiti Malaysia Sarawak, Pejabat Bendahari (Universiti Malaysia Sarawak, UNIMAS, 2015)
Pekeliling ini bertujuan untuk memaklumkan pindaan ke atas bayaran sewa hotel kerana menjalankan tugas rasmi selaras dengan Pekeliling Perbendaharaan Malaysia ( IPP) di bawah perkara WP 1.4/2013. Pindaan ini telah diluluskan dalam Mesyuarat Lembaga Pengarah Bil. 2/2015 (ke-70) pada 14 Mei 2015.