Komposisi Jingles: Perodua Kancil 850 Ex Dan Kampus Baru Universiti Malaysia Sarawak (UNIMAS) - Ngu, Tai Tee (Universiti Malaysia Sarawak, UNIMAS, 2007)
Dalam penyelidikan dan projek tahun akhir ini mengandungi dua komposisi jingle yang asli. Jingle yang pertama adalah berkaitan dengan satu iklan yang mempromosikan sejenis model kereta yang dikeluarkan oleh Malaysia iaitu Perodua Kancil 850 EX dan jingle yang kedua merupakan satu klip video yang memperkenalkan Kampus Baru Universiti Malaysia Sarawak (UNIMAS).