Peraturan Kewangan Perakuanan Universiti Malaysia Sarawak - Universiti Malaysia Sarawak, Pejabat Bendahari (Universiti Malaysia Sarawak, UNIMAS, 2014)
Peraturan Kewangan dan Perakaunan ini dikeluarkan kerana ianya merupakan peraturan yang penting untuk memberi peraturan yang lengkap bagi melicinkan pentadbiran dan pengurusan kewangan Universiti.