Forum Kepustakawanan : memacu tranformasi, pengguna didahulukan kecemerlangan diutamakan ; 8.30 pagi, 19 Oktober 2010. - Centre for Academic, Information Services (2010)
Tranformational leadership enhances customer satisfaction -- tranformasi perpustakaan : peneraju ilmu dan masa depan -- memperkasa peranan pengguna perpustakaan melalui teknologi web 2.0 -- user satisfaction : where do libraries stand -- transformasi perkhidmatan perpustakaan melalui lonjakan profesionalisme pustakawan.