No. Kontrak : UNIMAS/05/PKP/2014 (18), TENDER: UNIMAS/T(8)/2014(9) - Khidmat Kebersihan Bangunan, Parkir, Jalan dan Longkang Di Kolej Kediaman Pelajar, Universiti Malaysia Sarawak (UNIMAS), Kota Samarahan. - Universiti Malaysia Sarawak (Universiti Malaysia Sarawak, (UNIMAS), 2014)
PERKARA: TENDER: UNIMAS/T(8)/2014(9) - Khidmat Kebersihan Bangunan, Parkir, Jalan dan Longkang Di Kolej Kediaman Pelajar, Universiti Malaysia Sarawak (UNIMAS), Kota Samarahan.