No. Perjanjian : UNIMAS/05/PKP/2014(4), Perjanjian Kontrak Khidmat Memotong Rumput Di Universiti Malaysia Sarawak (UNIMAS), Kota Samarahan - Universiti Malaysia Sarawak (Universiti Malaysia Sarawak, (UNIMAS), 2014)
Perjanjian Kontrak Khidmat Memotong Rumput Di Universiti Malaysia Sarawak (UNIMAS), Kota Samarahan