No. Kontrak : UNIMAS/05/PKP/2014 (8), TENDER: UNIMAS/T(8)/2014(7) - Khidmat Kebersihan Bangunan, Parkir, Jalan dan Longkang, Universiti Malaysia Sarawak (UNIMAS), Kota Samarahan. - Universiti Malaysia Sarawak (Universiti Malaysia Sarawak, (UNIMAS), 2014)
PERKARA : TENDER: UNIMAS/T(8)/2014(7) - Khidmat Kebersihan Bangunan, Parkir, Jalan dan Longkang, Universiti Malaysia Sarawak (UNIMAS), Kota Samarahan.