Komposisi Jingle: Taman Jubli Bukit Aup Dan Kempen Anti-Alkohol - Sharon Stephanie, Anak Juweek (Universiti Malaysia Sarawak, (UNIMAS), 2007)
Kajian yang dijalankan ini bertujuan untuk menghasilkan dua komposisi jingle. Komposisi jingle yang pertama bertajuk Taman Jubli Bukit Aup dan komposisi jingle yang kedua adalah mengenai Kempen Anti-Alkohol. Objektif utama penghasilan komposisi jingle ini adalah bertujuan untuk memperkenalkan Taman Jubli Bukit Aup sebagai sebuah taman keluarga dan juga Kempen Anti-Alkohol untuk mewujudkan kesedaran melalui gambaran secara visual.