Mereka bentuk pembersih udara menggunakan Teknologi "Catalytic Converter" yang dijana kuasakan menggunakan kuasa Elektrik - Moriss, Ninkan (Universiti Malaysia Sarawak (UNIMAS), 2007)
Mereka bentuk sebuah produk pembersih udara menggunakan teknologi “Catalytic converter” yang dijana kuasakan menggunakan kuasa elektrik . Tujuan rekaan ini ialah bagi mengurangkan kadar pencemaran udara di kawasan tempat meletak kereta dalam bangunan. Rekaan ini mengabungkan rekaan dan teknologi lampu taman untuk dijadikan alat pembersih udara. Rekaan ini dapat memberikan kadar udara yang bersih kepada pengunjung. Rekaan ini di letakkan secara sistematik di kawasan meletak kereta dan mempunyai ciri-ciri sistem keselamatan yang baik , ergonomik dan lebih praktikal penggunaanya. Rekaan ini menggunakan sistem “catalytic converter” bagi tujuan menapis udara yang telah disedut. Alat penapis yang digunakan juga boleh dibersihkan bagi menjaga kualiti udara yang akan ditapis.