Pertandingan Pembentangan Poster bagi kursus KMC 2043: Dinamika Kelompok, 10-12 Disember 2014 - Fakulti Sains Kognitif dan Pembangunan Manusia, Jabatan Kaunseling (Faculty of Cognitive Science and Human Development, 2014)
Seramai 12 kumpulan pelajar telah terlibat dalam pertandingan pembentangan Poster bagi kursus KMC 2043: Dinamika Kelompok. Pelajar yang terlibat merupakan pelajar Tahun 2 Program Kaunseling. Kumpulan-kumpulan yang terlibat akan diundi oleh pensyarah-pensyarah, para pelajar junior dan juga senior. Pertandingan ini berlangsung pada 10 -12 Disember 2014 dan berlangsung di Makmal Kaunseling, Level G, FSKPM.