Pembentangan KMC 3103: Projek Tahun Akhir 1 Jabatan Kaunseling, 1-12 Disember 2014 - Fakulti Sains Kognitif dan Pembangunan Manusia, Jabatan Kaunseling (2014)
Pembentangan bagi kursus KMC 3103: PTA 1 telah diadakan pada 1-12 Disember 2014 bertempat di Bilik Mesyuarat Utama dan di Makmal Kaunseling, FSKPM .