Lawatan Politeknik Mukah, 12 November 2014 - Fakulti Sains Kognitif dan Pembangunan Manusia, Jabatan Kaunseling (2014)
Seramai 38 pelajar termasuk seorang pegawai pengiring dari Persatuan Pembimbing Rakan Siswa Politeknik Mukah telah mengadakan lawatan ke Jabatan Kaunseling, FSKPM, UNIMAS pada 12 November 2014.