Majlis Perasmian Karnival Kerjaya 2014 , 11 Januari 2014 - Corporate Planning and Communications Division, (Chancellory) (Universiti Malaysia Sarawak (UNIMAS), 2014)
Suruhanjaya perkhidmatan awam Malaysia Disempurnakan oleh YB Datuk Haji Fadillah Bin Haji Yusof