Gambar Sambutan Hari Hak Asasi Manusia - Shafina Tantiana, Zulkipli (Faculty of Social Sciences, 2014)
Tajuk: Sambutan Hari Hak Asasi Manusia – Human Rights For All Tempat: Seminar di Bilik Konferens, Aras 2, FSS; Pameran Hak Asasi Manusia di Ruang Foyer, Aras G, FSS Tarikh: 2 Oktober 2014 (Khamis) Masa: Seminar (8.30 pagi – 1 tengah hari) Pameran Hak Asasi Manusia (8.30 pagi – 2 petang) Penganjur:FSS dan SUHAKAM Cawangan Sarawak