No. Kontrak : UNIMAS/OSIPKB/2014 (4), Perkara : UNIMAS/T(8)/2013(7) Membekal, Menghantar, Memasang, Menguji dan Menugasmula Photo Cell Detector, Dynamometry, Tabletop Microscope SEM, Planetry Ball Mills, High Temperature Furnace dan Diesel Engine Test Bed Ke Makmal Jabatan Kejuruteraan Mekanikal dan Pembuatan, Fakulti Kejuruteraan, Universiti Malaysia Sarawak, Kota Samarahan. - Universiti Malaysia Sarawak (Universiti Malaysia Sarawak (UNIMAS), 2014)
Perkara : UNIMAS/T(8)/2013(7) Membekal, Menghantar, Memasang, Menguji dan Menugasmula Photo Cell Detector, Dynamometry, Tabletop Microscope SEM, Planetry Ball Mills, High Temperature Furnace dan Diesel Engine Test Bed Ke Makmal Jabatan Kejuruteraan Mekanikal dan Pembuatan, Fakulti Kejuruteraan, Universiti Malaysia Sarawak, Kota Samarahan.