Bengkel Pemurnian Carta Alir Serta Proses Kerja Utama, 16-17 Mac 2013 - Universiti Malaysia Sarawak, Faculty of Cognitive Sciences & Human Development (Universiti Malaysia Sarawak (UNIMAS), 2013)
Bengkel Pemurnian Carta Alir Serta Proses Kerja Utama, 16-17 Mac 2013 di Merdeka palace Hotel