Modul Kejurulatihan Kursus Kokurikulum Berkredit : Teras Pengucapan Awam - Majlis kokurikulum Universiti-Universiti, Malaysia (UniCC) (Majlis Kokurikulum Universiti-Universiti Malaysia ( UniCC), JAbatan Pengajian TInggi Malaysia, 2012)
Tujuan utama Modul Kejurulatihan Kursus Kokurikulum Berkredit ini dihasilkan ialah untuk membantu melahirkan barisan fasilitator kursus kokurikulum berkredit yang efektif dan kompeten. Fasilitator yang efektif dan kompeten mampu untuk menterjemah kemahiran insaniah kepada pelajar yang mengikuti Kursus Kokurikulum Berkredit.