Lantikan sebagai Pembentang Kertas Kerja pada Perhimpunan KAryawan Sarawak, Januari 2012 - Nur Afifah Vanitha, Abdullah (Persatuan KAryawan Sastera Sarawak (PERKASA), 2012)
Appointment letter as a presenter