Lantikan sebagai Pembaca Manuskrip - Nur Afifah Vanitha, Abdullah (Universiti Malaysia Sabah, 2002)
Jawatankuasa Penerbitan Pusat Penarataran Ilmu dan Bahasa telah melantik Nur Afifiah Vanitha Abdullah sebagai pembaca Manuskrip bagi artikel untuk keluaran Jurnal, Mei 2002