Dekonstruksi Imajan Ikon secara digital dalam konteks Pascamodenisme - Frankey Plarey, Dilos (University Malaysia Sarawak (UNIMAS), 2007)
Menerusi penyeldikan ini, pengkaji telah menghasilkan sebuah karya animasi stop motion yang menggambarkan dua ikon dalam sejarah seni, iaitu Mona Lisa dan Van Gogh (dipetik daripada salinan digital lukisan sebenar) sedang berbual sesama sendiri tentang suatu isu berkatian dengan seni. Pengkaji berkeinginan untuk menghasilkan sebuah karya baru menggunakan pelantar elektronik untuk memberi nilai tambah terhadap lukisan catan biasa kepada suatu domain yang tidak terfikir atau diabaikan oleh artis-atis tempatan.