Program anak angkat UNIMAS di Kampung Endap, 18 Ogos 2009 - Utusan Sarawak (Utusan Sarawak, 2009)
Mahasiswa dan mahasiswi UNIMAS didedahkan dengan cara hidup masyarakat kampung menerusi Program Anak Angkat.