Kajian kes rekaan pakaian "coverall" inovatif - Siti Darma, binti Patuha (Universiti Malaysia Sarawak, (UNIMAS), 2012)
Coverall merupakan gabungan baju berlengan panjang dan seluar yang bertujuan melindungi badan pemakai dari kotoran dan unsur-unsur bahaya. Dari pemerhatian awal kajian, masalah rekabentuk coverall yang sedia ada menyukarkan pengguna untuk ke tandas terutamanya kaum wanita. Kajian ini bertujuan menyelesaikan masalah fungsi bukaan coverall yang terhad tersebut dan akan memberi fungsi yang maksimum kepada pengguna dalam menjalani tugasan di tempat kerja atau aktiviti.