Eksperimentasi reka bentuk pembungkusan coklat nisse - Nor Fatin, binti Pauzi (Universiti Malaysia Sarawak, (UNIMAS), 2012)
Coklat Nisse merupakan sejenis kudapan tradisi masyarakat Kelantan yang terkenal sejak turun temurun. Pendekatan strategi kreatif dalam penjenamaan semula produk ini diketengahkan menerusi eksperimentasi kreativiti reka bentuk pembungkusan yang menekankan kandungan tempatan dan pembanguna seni reka visual.