Penjenamaan semula identiti korporat Butik Stylo - Muhammad Shafiq, bin Kamal Shan (Universiti Malaysia Sarawak, (UNIMAS), 2012)
Penjenamaan semula butik Stylo melibatkan proses integrasi medium menerusi kreativiti prinsip dan elemen rekaan grafik untuk menembusi pasaran pilihan. Kriteria pengguna dan persona menjadi ukuran penting dalam proses penjenamaan untuk mencapai sasaran pengguna.